Gabor Mate

Gabor Mate

Gabor Mate este un medic si autor canadian, cunoscut pentru cercetarile sale in domeniul dezvoltarii copiilor si al tulburarilor de sanatate mintala si fizica. El a publicat mai multe carti, inclusiv “The Realm of Hungry Ghosts: Close Encounters with Addiction”, “In the Realm of Hungry Ghosts: A Close Encounter with Addiction” si “When the Body Says No: The Cost of Hidden Stress”.

Mate a studiat medicina la Universitatea din British Columbia si si-a obtinut diploma de medicină la Universitatea din Vancouver. El a lucrat ca medic de familie și apoi ca medic specialist în medicină internă și a început să se concentreze asupra cercetării și tratamentului tulburărilor de sănătate mentală și fizică.

Mate a fost recunoscut ca un expert in abordarea cauzelor profunde ale problemelor de sanatate mintala si fizica si a fost implicat in activitati de cercetare, educatie si advocacy. El a prezentat la diverse conferinte, inclusiv la TEDx, si a aparut in documentare si interviuri televizate. Lucrarile sale au influentat multi oameni si au adus o contributie semnificativa la intelegerea relatiei dintre sanatatea mentala si fizica si experienta de viata.

Books By Gabor Mate