Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki este un antreprenor, investitor și autor american, născut la 8 aprilie 1947 în Hilo, Hawaii. Este cunoscut în întreaga lume pentru seria sa de cărți “Tată bogat, tată sărac”, care a devenit un fenomen global și a ajutat milioane de oameni să își îmbunătățească educația financiară și să își atingă obiectivele financiare.

Kiyosaki a absolvit Academia Navală din Statele Unite și a servit în Marina americană în timpul războiului din Vietnam. După ce a părăsit armata, a început să se ocupe de afaceri și a investit în proprietăți imobiliare, începându-și astfel cariera în lumea investițiilor. În afară de seria “Tată bogat, tată sărac”, Kiyosaki a mai scris o serie de alte cărți care au avut un impact semnificativ în lumea afacerilor și a investițiilor, precum “Fluierând în câmpul de luptă financiar” și “Retragerea bogată și rapidă”.

Kiyosaki este, de asemenea, un public speaker. Acesta a susținut numeroase seminarii și prelegeri în întreaga lume, ajutând oamenii să învețe cum să își dezvolte abilitățile financiare și să își îndeplinească obiectivele financiare. De-a lungul carierei sale, a primit numeroase premii și distincții pentru contribuția sa la dezvoltarea personală și financiară a oamenilor.

Books By Robert Kiyosaki