Availability: In Stock

Amândoi mor la sfârșit

28,90 

Limba: Română
Pagini: 336
Data publicării: 2021
ISBN: 9786069072264
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm

Description

Amândoi mor la sfârșit este o carte scrisă de Adam Silvera. Este o poveste emoționantă despre doi băieți, Mateo și Rufus, care află că vor muri în aceeași zi. Cei doi se întâlnesc prin aplicația “Last Friend” și decid să petreacă ultimele ore din viață împreună.

În timp ce străbat orașul, cei doi se cunoștințeșc unul pe altul și descoperă lucruri noi despre ei înșiși. Deși sunt diferiți ca personalități și au experiențe de viață total opuse, își găsesc înțelegerea unul în celălalt și se ajută reciproc să înțeleagă mai bine sensul vieții.

Cartea explorează teme profunde precum moartea, iubirea, prietenia și sensul vieții, dar în același timp reușește să fie plină de umor și momente frumoase. Stilul de scriere al autorului este captivant, iar cititorul nu poate decât să se îndrăgostească de personajele complexe și pline de viață.

Amandoi mor la sfârșit este o carte emoționantă și profundă, care îi va face pe cititori să mediteze asupra propriei vieți și a valorii prieteniei și a iubirii în ultimele sale clipe.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amândoi mor la sfârșit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *