Availability: In Stock

Ce să faci… când ai căpătat obiceiuri proaste. Un ghid destinat copiilor care nu reușesc să scape de rosul unghiilor și alte obiceiuri proaste

450.030,15 

Limba: Română
Pagini: 71
Data publicării: 2016
ISBN: 9786067196696
Dimensiuni: l: 21,5cm | H: 28cm

Description

“Ce să faci… când ai căpătat obiceiuri proaste” este un ghid util și practic destinat copiilor care luptă cu obiceiurile proaste, cum ar fi rosul unghiilor sau suptul degetelor.
Autorul, Dawn Huebner, un terapeut specializat în copii și adolescenți, folosește un stil de comunicare clar și accesibil pentru a ajuta copiii să înțeleagă de ce au obiceiuri proaste și să învețe strategii eficiente pentru a le depăși. Cartea oferă explicații simple și ilustrate pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă cum funcționează obiceiurile și cum pot folosi tehnici, cum ar fi înlocuirea obiceiurilor proaste cu altele mai sănătoase și exerciții de relaxare, pentru a le învinge. De asemenea, cartea oferă sfaturi pentru părinți și îngrijitori, pentru a-i ajuta să sprijine procesul de schimbare și pentru a încuraja o comunicare deschisă și sinceră cu copiii lor. Această carte este un instrument util pentru copiii care doresc să depășească obiceiurile proaste și să-și îmbunătățească stima de sine și încrederea în sine.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ce să faci… când ai căpătat obiceiuri proaste. Un ghid destinat copiilor care nu reușesc să scape de rosul unghiilor și alte obiceiuri proaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *