Availability: In Stock

Ce să faci… când te cuprinde frica. Ghid pentru copiii care vor să-și înfrângă fobiile

450.030,15 

Limba: Română
Pagini: 88
Data publicării: 2022
ISBN: 9786064008268
Dimensiuni: l: 21,5cm | H: 28cm

Description

“Ce să faci… când te cuprinde frica. Ghid pentru copiii care vor să-și înfrângă fobiile” este o carte scrisă de Dr. Claire A.B. Freeland și Dr. Jacqueline B. Toner, psihologi clinicieni cu peste 30 de ani de experiență în lucrul cu copiii și părinții. Ei sunt autorii mai multor cărți de autoînvățare pentru tineri.

Cartea oferă copiilor instrumente practice și strategii utile pentru a-și înfrunta și depăși fricile și fobiile, de la teama de înălțime sau de animale, la anxietatea socială sau agorafobia.

Autorul își îndrumă cititorii prin intermediul unei serii de întrebări și exerciții pentru a-i ajuta să identifice cauzele fricilor lor și să le gestioneze într-un mod pozitiv. Cartea încurajează copiii să fie curajoși și să-și confrunte fricile în mod gradual, cu ajutorul unor tehnici precum respirația profundă, imaginarea ghidată sau crearea unui plan de acțiune.

“Ce să faci… când te cuprinde frica” este o resursă valoroasă pentru copii, părinți și terapeuți, cu explicații simple și ușor de urmat, care le vor permite copiilor să-și înțeleagă și să-și controleze fricile, fără a fi copleșiți de ele.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ce să faci… când te cuprinde frica. Ghid pentru copiii care vor să-și înfrângă fobiile”

Your email address will not be published. Required fields are marked *