Availability: In Stock

Conspirația celor bogati

Author: Robert Kiyosaki
2

52,00 lei

Limba: Romana
Pagini: 312
Data publicării: 2011
ISBN: 9786065882379
Dimensiuni: l: 15cm | H: 22.8cm

Description

“Conspirația celor bogați” (titlu original: “Rich Dad’s Conspiracy of the Rich: The 8 New Rules of Money”) este o carte scrisă de Robert Kiyosaki, autorul celebrului bestseller “Tată bogat, tată sărac”. Publicată în 2009, cartea oferă o viziune critică asupra sistemului financiar global și a modului în care acesta poate fi manipulat de către cei mai bogați oameni din lume.

Kiyosaki explorează conceptul de “conspirație” și explică modul în care aceasta este utilizată de cei mai bogați oameni pentru a-și menține și extinde puterea și bogăția. Cartea subliniază importanța educației financiare și încurajează cititorii să-și dezvolte abilitățile în domeniul investițiilor și afacerilor, pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar și a-și asigura un viitor stabil.

Prin intermediul acestei cărți, Kiyosaki dezvăluie, de asemenea, cele opt noi reguli ale banilor, care sunt esențiale pentru oricine dorește să dobândească o înțelegere mai bună a sistemului financiar și să-și îmbunătățească situația financiară.

“Conspirația celor bogați” este o carte provocatoare și inspirațională, care oferă o viziune clară asupra lumii financiare și a modului în care putem învăța să o navigăm cu succes.

Additional information

Autor

2 reviews for Conspirația celor bogati

  1. Paul Bucatariu

    Ca orice carte a lui Robert trebuie citita cu atentie si notat iar apoi aplicat.
    Recomand!

  2. Metzger Iosif

    Carte scrisa in nota ” Kiyosaki”, continuare a celorlalte carti scrise pana acum. Din pacate este incadrata pana in anul 2009, lucrurile s-au schimbat mult de atunci dar ” trend-ul” se pastreaza inca, vom vedea ce va fi dupa introducerea monedelor digitale.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *