Availability: In Stock

Delirul – Marin Preda

Author: Marin Preda
0

42,75 lei

Limba: Română
Pagini: 504
Data publicării: 2019
ISBN: 9789737883841
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm

Description

“Delirul” este un roman scris de autorul român Marin Preda și publicat în anul 1984. Cartea prezintă povestea personajului principal, Leonida Rădulescu, un profesor universitar care ajunge să se îndrăgostească de o studentă tânără și frumoasă, Ioana. În ciuda diferenței de vârstă și a faptului că este căsătorit, Leonida nu poate rezista frumuseții și inteligenței Ioanei și se află prins într-o relație tumultuoasă cu ea.

Pe parcursul cărții, cititorii pot observa modul în care Leonida începe să își piardă treptat controlul asupra vieții sale, iar aceasta se transformă într-un adevărat delir. El se confruntă cu probleme la locul de muncă și cu probleme personale, iar întreaga lui lume pare să se prăbușească în jurul său.

“Delirul” este o carte profundă și tulburătoare, care tratează subiecte precum dragostea, pasiunea și consecințele acțiunilor noastre. Marin Preda reușește să creeze personaje complexe și pline de viață, iar cititorii pot simți cu ușurință emoțiile și gândurile acestora pe parcursul lecturii.

Additional information

Autor

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Delirul – Marin Preda”

Your email address will not be published. Required fields are marked *