Availability: In Stock

Fuga vânătorului

14,29 lei

Limba: Română
Pagini: 432
Data publicării: 2012
ISBN: 9786065793613
Dimensiuni: l: 10,7cm | H: 17,8cm

Description

“Fuga vânătorului” (în engleză “Hunter’s Run”) este o carte scrisă de George R.R. Martin împreună cu Gardner Dozois și Daniel Abraham. Aceasta a fost publicată în 2008 și este un roman științifico-fantastic ce explorează ideea de identitate și libertate individuală într-un univers vast și dur.

Cartea urmărește povestea lui Ramón Espejo, un criminal condamnat care fuge din colonia penală de pe o planetă extraterestră. În timpul fugarului său, Ramón ajunge să aibă parte de o experiență incredibilă în care își pune la îndoială propria identitate și își descoperă libertatea de a alege propriul destin.

Pe parcursul călătoriei sale, Ramón se întâlnește cu o serie de personaje fascinante și ciudate, inclusiv cu un vânător misterios și cu o ființă extraterestră inteligentă și răzbunătoare. În timp ce se confruntă cu amenințările din lumea din care a evadat și cu trecutul său criminal, Ramón se vede nevoit să ia decizii dificile și să lupte pentru a-și păstra libertatea și identitatea.

” Fuga vânătorului” este o carte plină de acțiune, aventură și explorare a unor teme profunde precum identitatea, libertatea și responsabilitatea.

Additional information

Autor

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fuga vânătorului”

Your email address will not be published. Required fields are marked *