Availability: In Stock

Harry Potter și Camera Secretelor Vol. 2

Author: J.K. Rowling
7

58,58 lei

Varsta Recomandata: 10-14 ani
Limba: Romana
Data publicării: 2022

Volum Din Serie: 2
ISBN: 9786060865292
Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm

Description

“Harry Potter și Camera Secretelor” este al doilea roman din seria Harry Potter scrisă de autoarea britanică J.K. Rowling. Cartea a fost publicată în 1998 și continuă aventurile lui Harry Potter la Hogwarts, școala de vrăjitorie și magie din Regatul Unit.

Povestea începe cu Harry întorcându-se la începutul anului școlar la Hogwarts și aflând că o forță întunecată bântuie prin școală și că un secret din trecutul său ar putea fi cheia pentru a-l înfrânge pe dușmanul său. Harry și prietenii săi Ron și Hermione încep să caute indicii despre această forță și află despre existența Camerei Secretelor, o locație în școală care ascunde un mare secret.

În timp ce încearcă să dezlege misterul Camerei Secretelor, Harry se confruntă cu mai multe pericole și primejdi, inclusiv cu un basilisc mortal, dar și cu dificultățile de a face față propriilor temeri și îndoieli. Romanul abordează teme precum curajul, prietenia, sacrificiul și încrederea în sine, în timp ce oferă o privire fascinantă asupra lumii magice a Hogwarts-ului și a personajelor sale excentrice.

“Harry Potter și Camera Secretelor” este o continuare captivantă a aventurilor lui Harry Potter și un roman plin de mister, suspans și magie, care a devenit un fenomen global și a atras milioane de fani din întreaga lume.

Additional information

Autor

7 reviews for Harry Potter și Camera Secretelor Vol. 2

 1. Cititorul 471960

  Formidabilă

 2. Gabi Citeste

  Povestea este intr-adevar magică, dar prefer varianta ilustrată. Aceasta poveste este plină de mister și te va face s termini cartea repede.

 3. lavinia.nitu

  Foarte captivantă, ca de altfel, toate volumele din seria Harry Potter, acțiune și personaje inteligent create și descrise. Am achiziționat-o pentru o fetiță de 7 ani și jumătate și nu se poate desprinde de aceste cărți, citește pe nerăsuflate, recitește fragmente, ba chiar a intrat total în lumea SF și, creând scene din poveste, interpretează zilnic diverse roluri (are chiar și o mătura pe care…zboara și face antrenamente de Quidditch :))

 4. crina d.

  J. K. Rowling este cea mai cunoscuta scriitoare din prezent. O carte care va fi citita si-n urmatorii 100 de ani.

 5. LUCY

  Un volum cu și mai mult mister, adrenalină și suspans. Precum celelalte volume și acesta te poartă într-o lume magică și misterioasă.

 6. E738C1728F043464575FC4F6F5CFCC34

  Am reușit deja să o citesc și în varianta ilustrată, care mi-a plăcut mai mult, dar povestea este aceeași deci nici nu contează. O iubesc enorm.

 7. Andrei B

  Si mie mi-a placut foarte mult. Daca ar fi sa o compar cu prima, care a fost o carte destul de buna si a dat startul aceste minunate serii, mi se face un progres major al povestirii.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *