Availability: In Stock

Harry Potter si Piatra Filosofala Vol. 1

Author: J.K. Rowling
1

44,44 lei

Varsta Recomandata: 10-14 ani
Limba: Romana
Data publicării: 2021
Volum Din Serie: 1
ISBN: 9786060861317
Dimensiuni: l: 16cm | H: 23cm

Description

“Harry Potter și Piatra Filozofală” este primul roman din seria Harry Potter scrisă de autoarea britanică J.K. Rowling. Cartea a fost publicată în 1997 și a devenit un bestseller instantaneu, transformându-se într-un fenomen cultural global.

Romanul prezintă povestea lui Harry Potter, un băiat orfan de 11 ani, care este trimis să trăiască cu rudele sale către o suburbie gri și tristă din Londra. Viața lui se schimbă radical în ziua în care descoperă că este un vrăjitor și că este acceptat la Hogwarts, școala de vrăjitorie și magie din Regatul Unit. Împreună cu prietenii săi Ron Weasley și Hermione Granger, Harry începe o aventură plină de pericole, mistere și magie, în încercarea de a descoperi secretul Pietrei Filozofale și de a-l împiedica pe Lordul Voldemort, un vrăjitor malefic, să pună mâna pe ea și să devină nemuritor.

Povestea este plină de personaje interesante, de la profesorii excentrici ai școlii la prietenii lui Harry, dar și de momente tensionate și suspans, care țin cititorii în priză și le vor face inima să bată mai tare. Romanul abordează teme precum curajul, prietenia, încrederea în sine și lupta între bine și rău, captivând cititorii de toate vârstele și naționalitățile.

Additional information

Autor

1 review for Harry Potter si Piatra Filosofala Vol. 1

  1. Andrei B

    Eu am iubit cartea asta. Ea e cea care a dat startul unei serii magice <3

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *