Availability: In Stock

Harry Potter și Pocalul de Foc Vol. 4

Author: J.K. Rowling
2

65,68 lei

Varsta Recomandata: 10-14 ani
Limba: Romana
Data publicării: 2022
Volum Din Serie: 4
ISBN: 9786060865988
Dimensiuni: l: 15cm | H: 21cm

Description

“Harry Potter și Pocalul de Foc” este al patrulea volum al seriei de cărți “Harry Potter” scrise de J.K. Rowling. În această carte, Harry Potter își continuă aventurile în lumea vrăjitorilor, iar acțiunea se desfășoară în jurul Turneului Tremurat, un eveniment anual deosebit de important pentru comunitatea vrăjitorească.

Harry este ales să reprezinte școala Hogwarts în cadrul acestui turneu, iar aceasta este o mare onoare pentru el, dar și o mare responsabilitate. Însă, în timpul turneului, apar evenimente neașteptate care pun în pericol viața lui Harry și a prietenilor săi, Ron și Hermione.

Pe parcursul cărții, cititorii vor fi introduși într-o lume plină de intrigi și suspans, în care se conturează din ce în ce mai mult o amenințare care îi vizează pe Harry și pe cei dragi lui. În același timp, se vor descoperi secrete ale personajelor și se vor dezvolta relații noi și mai profunde între acestea.

“Harry Potter și Pocalul de Foc” este o carte plină de aventură și magie, care va captiva atât tinerii cititori, cât și adulții. Pe lângă povestea fascinantă și personajele carismatice, cartea explorează teme importante precum prietenia, curajul și puterea de a te ridica împotriva răului.

Additional information

Autor

2 reviews for Harry Potter și Pocalul de Foc Vol. 4

  1. LUCY

    Și acest volum este unul magic, magnific și cu foarte multe situații surprinzătoare. Personajele trec prin acțiuni care le maturizează și le oferă lecții importante de viață.

  2. E738C1728F043464575FC4F6F5CFCC34

    Este unul dintre cele mai emblematice cărți din întreaga lume. O poveste minunată și magică cu momente la care nu m-am așteptat.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *