Availability: In Stock

Harry Potter si Printul Semisange Vol. 6

Author: J.K. Rowling
4

65,25 lei

Varsta Recomandata: 10-14 ani
Limba: Romana
Data publicării: 2022
Volum Din Serie: 6
ISBN: 9786060865476
Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm

Description

“Harry Potter și Prințul Semipur” este al șaselea roman din seria “Harry Potter” scrisă de J.K. Rowling. Cartea începe cu Harry petrecându-și vacanța de vară la casa familiei Weasley, unde primește o invitație de la directorul școlii Hogwarts, Albus Dumbledore, pentru a lua lecții private. Împreună, Harry și Dumbledore încep să exploreze trecutul lui Voldemort și să încerce să găsească punctele sale slabe. În acest timp, Harry descoperă și un manual vechi de vrăjitorie, care îi aparținuse unui elev misterios, Prințul Semipur, care îi oferă o mulțime de sfaturi utile în timpul anului școlar. În același timp, Harry se confruntă și cu viața sa de adolescent, fiind îndrăgostit de Ginny Weasley și având probleme în relația cu prietenii săi Ron și Hermione. În final, Voldemort își face simțită prezența în școală, provocând o bătălie epică între forțele bine și rău, în timp ce Harry descoperă identitatea Prințului Semipur și legătura sa cu unul dintre personajele importante din roman.

Additional information

Autor

4 reviews for Harry Potter si Printul Semisange Vol. 6

 1. bianca

  O carte minunată ce face parte dintr-o serie magică. Cunoscuta autoare J. K. Rowling nu a dar greș nici de data aceasta.

 2. Gabi Citeste

  Foarte interesanta si magică poate e. O recomand si adulților si copiilor, garantand ca o sa va place. Este o poveste cu răsturnări de situație și foarte caltivanta

 3. LUCY

  Harry Potter este unică. O carte plină de magie, misterioasă și extrem de antrenantă. O lume specială pentru toți copiii.

 4. E738C1728F043464575FC4F6F5CFCC34

  O carte de suflet pe care o îndrăgesc enorm. Aș reveni cu mare drag la această carte și sunt sigur că nu m-aș plictisi. E magică.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *