Availability: In Stock

Harry Potter și Prizonierul din Azkaban Vol. 3

Author: J.K. Rowling
1

58,58 lei

Varsta Recomandata: 10-14 ani
Limba: Romana
Data publicării:2022
Volum Din Serie: 3
ISBN: 9786060865346
Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm

Description

“Harry Potter și Prizonierul din Azkaban” este al treilea roman din seria Harry Potter scrisă de autoarea britanică J.K. Rowling. Cartea a fost publicată în 1999 și urmărește aventurile lui Harry în cel de-al treilea său an la Hogwarts, școala de vrăjitorie și magie din Regatul Unit.

În această carte, Harry află că un periculos criminal evadat din închisoarea din Azkaban, Sirius Black, este în căutarea sa. Harry descoperă că Sirius este de fapt un vechi prieten al părinților săi și că este deținut ilegal în Azkaban pentru o crimă pe care nu a comis-o. În timp ce Harry încearcă să afle adevărul despre această situație, începe să descopere și alte secrete legate de trecutul său și de familia sa.

Pe măsură ce Harry încearcă să se protejeze de Sirius și de alți pericole care îl amenință, îl întâlnește pe profesorul Lupin, un nou profesor de apărare împotriva magiei întunecate, care îl ajută să înțeleagă mai multe despre istoria familiei sale. În cele din urmă, Harry descoperă adevărul despre intențiile lui Sirius și își dă seama că realitatea este mult mai complexă decât credea.

“Harry Potter și Prizonierul din Azkaban” este o carte plină de aventuri, mister și intrigi, care abordează teme precum prietenia, loialitatea și puterea interioară. Această carte continuă să fascineze și să captiveze atât copiii, cât și adulții din întreaga lume, iar seria Harry Potter a devenit una dintre cele mai de succes și iubite serii de cărți din istorie.

Additional information

Autor

1 review for Harry Potter și Prizonierul din Azkaban Vol. 3

  1. bianca

    O altă carte minunată din seria Harry Potter, care surprinde întoarcerea lui Sirius Black, prizonierul din Azkaban.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *