Availability: In Stock

Harry Potter și Talismanele Morții Vol. 7

Author: J.K. Rowling
5

74,74 lei

Varsta Recomandata: 10-14 ani
Limba: Romana
Data publicării: 2020
Volum Din Serie: 7
ISBN: 9786060861331
Dimensiuni: l: 14cm | H: 23cm

Description

“Harry Potter și Talismanele Morții” este ultima carte din seria Harry Potter scrisă de J.K. Rowling. În această carte, Harry Potter și prietenii săi Ron și Hermione continuă lupta împotriva lui Voldemort și a forțelor sale întunecate.

Cartea începe cu o scurtă prezentare a ultimelor două cărți, iar apoi ne readuce în lumea vrăjitorilor și a Hogwarts-ului. Harry primește de la Albus Dumbledore o sarcină importantă: să găsească și să distrugă cele șapte Horcruxe, obiecte magice în care Voldemort și-a ascuns sufletul pentru a deveni nemuritor.

Harry, Ron și Hermione încep o călătorie periculoasă pentru a-și îndeplini misiunea, întâmpinând multe obstacole și luptându-se cu creaturi întunecate și aliați ai lui Voldemort. În acest timp, secretele trecutului lui Voldemort sunt dezvăluite, inclusiv legătura sa cu familia Potter.

Cartea se încheie cu o luptă finală între forțele bine și rău, în care Harry își dă seama că el este ultima piesă din puzzle-ul planului lui Voldemort și că trebuie să facă un sacrificiu suprem pentru a învinge răul definitiv.

“Harry Potter și Talismanele Morții” este o carte plină de aventură, suspans și emoții puternice, în care J.K. Rowling reușește să încheie seria într-un mod satisfăcător și emoționant pentru fanii Harry Potter.

Additional information

Autor

5 reviews for Harry Potter și Talismanele Morții Vol. 7

 1. Georgiana Florina

  O poveste care m-a vrăjit. Țin minte că de abia așteptăm să ajung și la acest volum, așa că iată-mă aici. O poveste minunată, care dezvăluie și mai multe secrete. O dată ce ai pus mâna pe ea, nu-ți mai vine să o lași din mână, așa că o termini foarte repede.

 2. bianca

  O carte captivantă ce te transpune într-o lume magică.De asemea finalul este unul neașteptat și consider că merită citită întreaga serie.

 3. Gabi Citeste

  Poate cea mai emoționantă carte a seriei. Multe răspunsuri, noi dezvăluiri si mari întorsături de situații. Trebuie neaparat sa citiți.

 4. LUCY

  O carte extrem de bună și emoționantă. E un volum care leagă și lămurește foarte multe situații și fire narative. Recomand.

 5. Cititorul d92653

  Cartea este ambalata in folie, are coperti frumoase, este editata cu caractere mari, lecturarea ei a fost foarte placuta, deci merita sa o cumparati.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *