Availability: In Stock

Nuntă în cer

Author: Mircea Eliade
3

25,00 lei

Limba: Romana
Pagini: 192
Data publicării: 2018
ISBN: 9789731047904
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm

Description

“Nuntă în cer” este un roman scris de Mircea Eliade și publicat pentru prima dată în anul 1951. Cartea explorează tema mitului etern al iubirii, al morții și al transcendenței, și urmărește povestea de dragoste dintre doi tineri, Allan și Mădălina. Romanul are loc în Bucureștiul interbelic și în lumea imaginară a basmelor și a viselor, iar personajele se întâlnesc în lumea lor interioară pentru a se elibera de condiționările sociale și de limitările impuse de lumea reală. “Nuntă în cer” este considerat una dintre cele mai reprezentative opere ale literaturii române moderne și o capodoperă a lui Mircea Eliade.

Additional information

Autor

3 reviews for Nuntă în cer

 1. Cirlan Maria2

  „Nuntă în cer” ar trebui sa transforme cititorul, sa îl răscoleasca, si sa ii aduca în fața ochilor toate iubirile – eșuate ori nu – care l-au marcat sau care i-au măcinat sufletul.

 2. VeraMaxfield

  Stilul lui Eliade este inegalabil. Cartea contine doua povestiri de dragoste, prezentate oarecum in oglinda. La fel ca Maitreyi, este un roman de dragoste psihologic, astfel ca avem parte de personaje foarte bine conturate, incununate de calitati si defecte puternice care dau impresia de realitate. Iti este foarte usor sa empatizezi cu ele si sa le intelegi.

 3. Andreeaaaa

  Deși aveam puține așteptări, cartea m-a fascinat. O recomand cu încredere! Iubesc bonusurile de care am parte atunci când comand de aici.
  Cât despre starea cărții, perfectă! 🙂

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *