Availability: In Stock

Școala de afaceri

Author: Robert Kiyosaki
1

47,00 lei

Limba: Romana
Pagini: 192
Data publicării: 2011
ISBN: 9786064406590
Dimensiuni: l: 15cm | H: 23cm

Description

“Școala de afaceri” este o carte scrisă de Robert Kiyosaki, unul dintre cei mai cunoscuți autori de cărți de dezvoltare personală și financiară. Publicată în anul 1998, cartea explorează diferențele dintre educația financiară obișnuită și educația financiară necesară pentru a avea succes în lumea afacerilor.

Prin intermediul unei serii de povestiri și anecdote, Kiyosaki transmite înțelepciunea sa într-un mod accesibil și ușor de înțeles. În carte, el își împărtășește experiențele personale cu afaceri și investiții și oferă cititorilor săi sfaturi valoroase despre cum să își dezvolte abilitățile de antreprenor și să-și crească averea.

Una dintre cele mai importante idei ale cărții este diferența dintre “angajații” și “antreprenorii” din punctul de vedere financiar. Kiyosaki încurajează cititorii să își schimbe modul de gândire și să devină antreprenori, punând accentul pe importanța educației financiare și a abilităților de management al banilor.

De-a lungul cărții, Kiyosaki dezvăluie secretele succesului în afaceri, oferind sfaturi privind cum să înveți din eșecuri, cum să îți crești veniturile și cum să investești în mod inteligent. De asemenea, el oferă cititorilor săi perspective asupra modului în care să-și construiască o afacere profitabilă și cum să rămână în top într-o lume a afacerilor în continuă schimbare.

În concluzie, “Școala de afaceri” este o carte esențială pentru oricine își dorește să înțeleagă lumea finanțelor și a afacerilor și să își dezvolte abilitățile de antreprenor. Cu ajutorul lui Kiyosaki, cititorii își pot crește încrederea și abilitățile de management al banilor, punând bazele pentru o viață financiară de succes.

Additional information

Autor

1 review for Școala de afaceri

  1. Bologa Maria Andreea

    O carte care ajuta cu siguranță sa iei o decizie, faci sau nu faci MARKETING, cei care deja sunt în marketing-ul de rețea vor recunoaște și se vor regăsi cu siguranță în aceasta poveste reala despre societate, oameni, vise, dorințe și trăiri.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *