Availability: In Stock

Tată bogat, tată sărac

Author: Robert Kiyosaki
29

50,00 lei

Limba: Română
Data publicării: 2019
Editia: 5
ISBN: 9786064402547
Dimensiuni: l: 15cm | H: 23cm

Description

“Tată bogat, tată sărac” este o carte de dezvoltare personală scrisă de Robert Kiyosaki. Cartea este un ghid practic pentru educarea financiară și prezintă diferențele dintre gândirea și comportamentul oamenilor bogați și cei săraci. Autorii explică concepte importante precum active și pasive, flux de numerar și investiții, iar acestea sunt prezentate printr-o combinație de povești personale și principii financiare.

Cartea se concentrează în special pe importanța educației financiare, iar autorii susțin că aceasta ar trebui să fie un aspect important în sistemul de învățământ. De asemenea, ei oferă sfaturi practice pentru cei care doresc să își îmbunătățească situația financiară, inclusiv sugestii pentru investiții și afaceri.

“Tată bogat, tată sărac” a fost publicată în 1997 și a devenit un bestseller internațional, fiind tradusă în peste 40 de limbi. Cartea a inspirat și o serie de alte cărți scrise de Robert Kiyosaki, care au devenit la fel de populare și au avut un impact semnificativ în industria de dezvoltare personală și finanțe.

Additional information

Autor

29 reviews for Tată bogat, tată sărac

 1. Senchiu

  Recomand cu incredere oricarei persoane care vrea sa se dezvolte in domeniul investitional (se poate spune ca este o carte de baza).

 2. Ana Ilinca

  Chiar merita citita de toata lumea! Daca vrei sa incepi sa te educi financiar, consider ca trebuie inceput cu lectura acestei carti pentru ca are un limbaj usor de inteles si transmite informatii valoroase pentru o baza financiara.

 3. Sabau liviu

  Este un prim pas in educatia financiara

 4. Groza A

  Game changer! Merita citita 🙂

 5. toth.antonio

  merită citită!

 6. Alex2k21

  Aceasta carte este ABC-ul financiar!

 7. Cititorul 4cde51

  Este o carte excelenta , care m-a invatat sa-mi gestionez banii si sa ajung prosper. O recomand!

 8. Chiriac9

  Merita citită, buna carte, recomand!

 9. Elias420

  Foarte buna

 10. cevacu2005

  Este una din cartile care trebuie citita intr-o viata de om. Cu cat o citesti mai repede cu atata vei avea mai mult de castigat. Mie personal mi-a deschis mintea….

 11. RAM

  Mi-a placut limbajul extrem de limpede si exemplele concrete pe care Robert Kiyosaki le ofera din propria viata. Citind aceasta carte vei face primi pasi pe calea unei educatii financiare trainice.

 12. Nan Adrian2

  Foarte multumit !

 13. carmench

  Este o carte foarte foarte buna, chiar o recomand! Te invata pe tine cum sa gestionezi piata financiara, iar apoi poti sa transmiti informatiile catre copii, prieteni, familie. “Tatal bogat” te invata multe ^^

 14. Bucur Alina Georgiana

  M-a interesat mulkt subiectul cartii, fiind perfecta pentru mine atunci cand am citit-o. Nu citesc des acest gen, dar acum imi doresc sa mai citesc si alte carti in genul acesteia.

 15. Rusu Madalina-Gabriela

  Cartea reprezintă o bază excelentă pentru o persoană care nu are cunoștințe de educație financiară deoarece este revelatoare. Deoarece eu urmasem un curs de educație financiară înainte de a citi această carte, deja cunoșteam toate conceptele prezentate în carte (de exemplu, activele și pasivele pe care se pune un accent foarte mare). Primele pagini ale cărții mi s-au părut destul de intrigante și chiar am avut momente în care am vrut să abandonez cartea, dar după ce am reușit să trec de stilul tăios al autorului personificat în tatăț bogat, am ajuns să devorez fiecare pagină și să culeg de acolo doza de motivație pentru a întreprinde diverse activități.
  Deși aceasta este prima carte a lui Kiyosaki pe care o citesc (asta după ce am urmărit o mulțime de interviuri cu el), cred că mă voi opri aici deoarece i-am înțeles stilul de gândire și consider că nu are nimic nou în celelalte cărți.

 16. Vultur Adriana

  In ciuda reviewurilor bune pe care le-a primit, cartea nu m-a impresionat chiar deloc. Ideile pe care le dezvolta le gasesti in orice carte de antreprenoriat, fara nimic revelator.

 17. yose

  O idee despre cum sa nu mai fii sarac.

 18. Vircan Raluca

  Recomand cu drag aceasta carte! Este o carte utila in domeniul educatiei financiare care iti schimba perceptia asupra valoriilor materiale! Te invata ca banii nu aduc fericirea, insa o intretin!

 19. jstdaria

  O carte buna, care te ajuta sa gandesti altfel decat majoritatea, sa vezi dincolo de tiparele clasice de mentalitate care iti spun sa inveti bine pentru a-ti lua un job bun si apoi a avea un salariu mare.

 20. Călin Simona

  Aceasta carte m-a uimit foarte mult și m a făcut sa ma simt foarte emotionat când am citit-o. Recomand!

 21. SoareMihai

  O carte excelenta in primii pasi in ceea ce priveste educatia financiara, un bun start pentru oricine doreste sa iasa din “cursa sobolanului”

 22. Dogaru Gabriela

  o carte la editia a 5 a, asta spune ceva, nu? recomandata de profesori in domeniul educatiei financiare, dezvoltarii personale, motivationale.

 23. Todirascu Gabriela

  FARA CUVINTE … 5 STELE

 24. Nedelcu Elvis

  Multă lume mi-a recomandat această carte, consider că este indispensabil să se afle în biblioteca ta. Dar informația atașată este totuși insuficientă pentru a străbate în lumea din care facem parte. L-am cunoscut pe Robert cu 2 ani în urmă, iar impresia pe care mi-a lăsat-o m-a nemulțumit amarnic. Cartea lasă totuși multe de dorit, pentru un renume așa cum îl are.

 25. Stanescu Ana 2

  Iubitul meu a fost foarte încântat de aceasta carte si o recomanda

 26. Gumeni Florica

  O carte care sa nu lipseasca de pe noptiera ta!

 27. Dariaplus

  O carte utila!

 28. Tundrea Marga

  O carte foarte buna , o recomand cu drag atât pentru adulti cât și pentru adolescenți ce vor sa învețe sa își gestioneze bănuți 🙂

 29. Mihaela Tonoiu

  O carte in paralel, o lectura financiara.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *