Availability: In Stock

Ugly love – Despre fata urata a iubirii

Author: Colleen Hoover

31,90 

Limba: Română
Pagini: 352
Data publicării: 2016
ISBN: 9786068754079
Dimensiuni: l: 14cm | H: 20,5cm

Description

“Ugly Love – Despre fata urata a iubirii” este o carte scrisă de Colleen Hoover, o autoare americană cunoscută pentru romanele sale young adult și new adult. Cartea este o poveste de dragoste emoționantă care explorează tema iubirii la prima vedere, dar și ce se întâmplă când pasiunea se întâlnește cu durerile trecutului.

Narațiunea alternează între două puncte de vedere – cel al Tate, o studentă la medicină care se mută într-un nou apartament și se îndrăgostește de vecinul său Miles, și cel al lui Miles, un pilot de avion cu un trecut tulbure și un secret care îl împiedică să se deschidă în fața Tate. În timp ce Tate încearcă să descopere ce anume îl ține pe Miles departe de ea, se descoperă o poveste de dragoste plină de provocări și durere.

Cartea abordează teme precum iubirea, pierderea, durerea, trădarea și depășirea trecutului. Stilul lui Colleen Hoover este emotiv și profund, captivând cititorul de la primele pagini și până la finalul surprinzător. “Ugly Love – Despre fata urata a iubirii” este o carte perfectă pentru fanii genului romance și pentru oricine caută o lectură emoționantă și captivantă.

Additional information

Autor

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ugly love – Despre fata urata a iubirii”

Your email address will not be published. Required fields are marked *