Am creat acest site de afiliere pentru a ajuta oamenii să găsească cărți bune și interesante, în timp ce ne asigurăm că putem contribui la dezvoltarea copiilor din centrele din țară.
Vă invităm să citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cine suntem și ce facem.

Cine, ce, de ce?

Echipa bookateria

Echipa din spatele Bookateria.ro este formată dintr-un grup de pasionați ai lecturii și ai educației, care au decis să folosească pasiunea lor pentru a ajuta și a face o diferență.

Ei cred cu tărie în puterea cărților de a ne educa, de a ne distra și de a ne inspira și doresc să le facă mai ușor oamenilor să găsească și să achiziționeze cărțile potrivite.

 

Ce este bookateria.ro

Bookateria.ro este un site de afiliere care ajută oamenii să găsească și să cumpere cărți dintr-o varietate de categorii, de la beletristică la dezvoltare personală și cărți pentru copii.

Misiunea noastră

Comisioanele obținute prin afilierea cu diferite magazine online de cărți sunt donate în întregime către centrele de copii din România.

Echipa crede în puterea educației și în beneficiile pe care le poate aduce copiilor, așa că doresc să contribuie la dezvoltarea și creșterea acestora prin intermediul cărților.

john smith / founder

Concluzie

Bookateria.ro este un site de afiliere care vine în ajutorul oamenilor pasionați de lectură, care își doresc să găsească și să cumpere cărți la prețuri avantajoase.

În același timp, echipa din spatele acestui proiect este dedicată și angajată să aducă beneficii comunității, prin donațiile către centrele de copii din România.

Cu dragoste, comunitatea!

Rămâi conectat!

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi promoții de carte, dar și de dezvoltarea comunității, nu ezita să faci parte din super-grupul nostru de cititori 🏆